Belastingaangiften

De belastingwetgeving is ingewikkeld en verandert vaak. Belastingaangiften doen is het werk van professionals. Wij zorgen ervoor dat u geen cent teveel betaalt aan de fiscus en dat de aangiften voldoen aan alle wettelijke bepalingen.

Omzetbelasting

Het BTW systeem is een gecompliceerd stelsel, waarbij het overzicht soms snel verloren gaat. Dit kan grote financiƫle gevolgen hebben. Het is ons dagelijks werk om de omzetbelasting duidelijk in kaart te brengen, zodat u nooit teveel betaalt.

Inkomstenbelasting

De jaarlijkse aangifte is maatwerk, persoonlijke situaties verschillen. Wij zijn op de hoogte van de actuele informatie en zorgen dat de juiste aftrekposten worden ingevuld, zodat u een messcherpe aangifte Inkomstenbelasting ontvangt. Daarbij is ons uitgangspunt dat u nooit een cent teveel hoeft af te dragen.

Vennootschapsbelasting

Winst maken met uw vennootschap betekent dat u VPB moet betalen. Wij proberen deze percentuele afdracht zo klein mogelijk te houden.

Administratieve
dienstverlening op maat

Uniqorn
Het Arsenaal 40D
1781 XR Den Helder
 
Telefoon: 0223 690731
Fax: 0223 690195
E-mail: info@uniqorn.nl
 

Uniqorn is aangesloten bij stichting COVAK. COVAK is een brancheorganisatie voor de kleinere administratiekantoren en belastingadviesbureaus.