Startende ondernemers

U droomt al jaren van een eigen onderneming, u heeft een concreet plan, maar hoe nu verder? De meeste startende ondernemers krijgen te maken met keuzes en zitten vaak met vragen zoals:

  • In welke rechtsvorm giet ik mijn bedrijf?
  • Welke vergunningen heb ik nodig, en hoe kom ik daaraan?
  • Hoe zit het financiĆ«le plaatje in elkaar?
  • Hoe krijg ik mijn investeringen rond?
  • .......?

Wij helpen u graag bij alle vragen en bij het opzetten van uw administratie.

De start van uw bedrijf is bepalend voor een succesvolle toekomst. Zeker in het eerste jaar legt u het fundament voor winst en werkplezier. Dat begint bij het maken van een ondernemingsplan, waarin u uw visie kunt vertalen naar concrete cijfers. Zodat u zelf weet waar u staat, maar ook eventuele aandeelhouders of bank.

Wij helpen u met het maken van zo'n plan, uiteraard in volledige samenspraak. Maar een ondernemingsplan is een momentopname. Uw bedrijf staat echter niet stil. Uw prognoses, budgetten en planningen zullen regelmatig moeten worden bijgesteld.

Daarom is het goed uw ondernemingsplan ook regelmatig met ons door te nemen. U heeft dan altijd een scherp en actueel beeld van uw doelstellingen.

Administratieve
dienstverlening op maat

Uniqorn
Het Arsenaal 40D
1781 XR Den Helder
 
Telefoon: 0223 690731
Fax: 0223 690195
E-mail: info@uniqorn.nl
 

Uniqorn is aangesloten bij stichting COVAK. COVAK is een brancheorganisatie voor de kleinere administratiekantoren en belastingadviesbureaus.